Mentoplastie

Trăsături feminine prin linii armonioase și delicate!

Acum bărbia proeminentă nu ar mai trebui să fie o problemă estetică.

Armonia feței printr-un echilibru perfect nas-bărbie este ceea ce îşi doresc cele mai multe femei, iar cele care îndrăznesc să viseze mai departe, ajung la mentoplastie!

O bărbie fină și delicată este un detaliu esențial pentru a avea un profil rafinat și în aceași timp este atributul feminității.

Du-ți și tu visele mai departe și dacă îți dorești o intervenție care să îți îmbunătăţescă forma bărbiei, nu mai căuta confirmări sau păreri la cei din jur.
Alege ceea ce îți doreşti tu, pentru starea ta de bine!

Alege schimbarea la care visezi!

Poți să scapi de complexele care te-au urmărit o viaţă întreagă, printr-o singură intervenție chirugicală!

Informează-te înainte să iei o decizie! Contactează-ne prin:

Mentoplastie

Mentoplastia este intervenţia chirurgicală prin care se modifică forma şi dimensiunea bărbiei, pentru un aspect estetic al feţei. Aceasta a început să fie in ultimii ani tot mai cerută pe piaţa din România, oamenii conştientizând cât de mult influenţează bărbia trăsăturile feţei. Scopul îl reprezintă o linie armonioasă nas – bărbie, pentru un aspect plăcut atât din faţă, cât şi din profil.

Problemele legate de bărbie duc la augmentarea ori micşorarea acesteia. Mărirea se face folosind implanturi de silicon în interiorul cavităţii bucale, aproape la limita dintre buza inferioară şi gingie, astfel incizia nu lasă urme.

Încazul micşorării bărbiei, se remodelează suportul osos, după fizionomia pacientului. Operaţia este foarte asemănătoare cu cea de mărire, singura diferenţă reprezentând-o reducerea bărbiei şi nu poziţionarea unui implant. Uneori această procedură este realizată odată cu rinoplastia, pentru un rezultat mai bun.

Mentoplastia diferă puţin de majoritatea intervenţiilor chirurgicale în ceea ce priveşte pregătirea, întrucât pe lângă analizele de bază, este necesar un studiu cefalometric şi măsurarea pe radiografie, în vederea stabilirii unui plan de acţiune şi a unor aşteptări realiste. Astfel se stabilesc dimensiunile implantului pentru mărire şi necesitatea unei repoziţionări osoase când discutăm de micşorarea bărbiei.

Cui îi este recomandată mentoplastia?

Persoanelor care doresc să corecteze un dezechilibru al feţei, care se poate datora mai multor aspecte, unul dintre ele fiind bărbia.

Detaliile procesului chirurgical

Un pacient pregatit este un pacient informat.

In mod normal durata unei interventii chirugicale de mentoplastie este de aproximativ 1 pana la 2 ore.

Intervenţia se realizează cu anestezie generala.

Recuperarea depinde de intervenţia aleasă. Dacă operaţia a avut ca scop augmentarea bărbiei, durata este de aproximativ două săptămâni, pe când în cazul micşorării, vindecarea completă necesită 4-5 săptămâni, din cauza repoziţionării osoase. Complexitatea procedurii şi particularităţile cazului pot modifica, desigur, procesul de recuperare.

În urma mentoplastiei, muşchii au nevoie de o perioadă de acomodare pe noul schelet redus, ceea ce poate modifica puţin aspectul buzei inferioare.