Tratament riduri

Da timpul înapoi și recapătă aspectul întinerit al feței!

Orice femeie visează să aibă un ten perfect, luminos, fără probleme, pe care urmele de oboseală sau trecerea anilor să nu fie vizibile.

Tratamentul cosmetic al ridurilor faciale se poate realiza şi cu ajutorul toxinei botulinice, cunoscută sub denumirea de “botox”. Aceasta este o neurotoxină de natură proteică ce acţionează prin inhibarea transmiterii impulsului nervos asupra musculaturii din regiunea injectată şi prin denervare chimică, producând pareza temporară a grupurilor musculare injectate.

Vei străluci pur și simplu, cu fiecare apariție a ta, și vei deveni sursă de inspirație pentru orice femeie care își dorește să își mențină pentru cât mai mult timp prospeţimea şi fermitatea tenului.

Secretul reuşitei acestei intervenții? Un zâmbet larg care să completeze armonios aspectul întregii fețe intinerite.

Alege schimbarea la care visezi!

Poți să scapi de complexele care te-au urmărit o viaţă întreagă, printr-o singură intervenție chirugicală!

Informează-te înainte să iei o decizie! Contactează-ne prin:

Injectare cu toxină botulinică

Injecțiile cu botox vizează ridurile și liniile de expresie, efectele fiind de netezire a acestora, pentru a reda un aspect tânăr. Tratamentul este folosit în principal pentru injectare botox frunte (liniile de ”uimire/îngrijorare”), liniile glabelare (de ”încruntare”), ridurile laba gâștii (în lateralele zonei ochilor), fiind recomandat și ca măsură de prevenire a formării ridurilor de expresie, dar și ca tratament împotriva transpirației excesive în zona axilară.

njectarea cu toxină botulinică este unul dintre cele mai renumite tratamente estetice, și în același timp unul dintre cele mai controversate și, de multe ori, greșit înțelese.

Injecțiile cu botox reprezintă un tratament simplu, ne-chirurgical, care reduce temporar sau elimină liniile de încruntare, ridurile de expresie de pe frunte, ridurile laba gâștii de la ochi, de nivel moderat și sever.

Singurul aprobat în România, tratamentul cu VISTABEL, o toxină botulinică de tip A, acţionează prin blocarea impulsurilor nervoase direcţionate către muşchii în care a fost injectat, prevenind contracţia muşchilor și conducând la o ”paralizie” temporară şi reversibilă.

Astfel, scăzând activitatea mușchilor, se obține reducerea aspectului acestor linii de expresie. De exemplu, ameliorarea aspectului ridurilor dintre sprâncene are loc, în general, în decurs de o săptămână după tratament, efectul maxim fiind observat după 5 – 6 săptămâni de la injectare, și menținându-se în medie 4 luni după tratament.

Detaliile procesului chirurgical

Un pacient pregatit este un pacient informat.

Tratamentul cu injecţii de toxină botulinică durează aproximativ 20 de minute, în funcţie de aria tratată, fiind necesare 4-10 injectări. 

Reintervenţia trebuie făcuta la 4-6 luni după prima injectare şi la 10-12 luni începând cu a doua injectare.

Injectările cu toxină botulinică aplanează ridurile orizontale de la nivelul frunţii, din jurul ochilor, “laba gâştei” (ridurile de la colţul ochilor) şi ridurile verticale dintre sprâncene.

Efectul botoxului nu este imediat, ca în cazul acidului hialuronic, abia la 24 de ore apar primele efecte vizibile, însă evaluarea corectă a rezultatelor se efectuează după 7-14 zile.