Vibrolipoaspiratia este una dintre cele mai populare intervenții prin care depozitele de grasime rezistente la dieta/proceduri de slabire sunt eliminate. Formele corpului sunt astfel pregatite sa isi recapete conturul frumos, iar pacienta/pacientul sa revina la viata pe care o avea inainte de a pune un numar multe prea mare de kilograme.

Dar la fel ca orice alta interventie menita sa corecteze anumite imperfectiuni sau sa remedieze probleme care afecteaza starea de sanatate fizica si psihica, vibrolipoaspiratia trebuie efectuata la momentul oportun- adica atunci cand pacientul este pregatit sa faca anumite schimbari in stilul sau de viata si in modul de gandire, care sa ii si garanteze rezultate de lunga durata. De ce? Pentru ca secretul unor rezultate excelente de lunga durata sta in fiecare pacient.

Fa alegeri smart

Mai precis, nu pica in plasa promisiunilor fara nicio o baza reala. Sunt multe dispozitive pe piata, precum si produse care promit sa te scape de grasimea nedorita, dar ar trebui sa stii deja ca nu iti asigura rezultate de lunga durata.

Pregateste-te

Vibrolipoaspiratia este ideala pentru femeile si barbatii care au atins deja greutatea ideala si se mentin aici, au un stil de viata sanatos si asteptari realiste.

Arata deschidere

Atunci cand vii la un consult de specialitate, este important sa vii cu toata convingerea. Prin vibrolipoaspiratie se elimina grasimea in exces, dar daca te confrunti cu exces de piele, operatiile de remodelare corporala sunt cea mai buna solutie pentru a ajunge la rezultatele dorite.

Ai rabdare

Vei vedea rezultate imediate dupa vibrolipoaspiratie, dar corpul are nevoie de cateva saptamani pentru a-si reveni. Rezultatele finale pot aparea intr-un interval de 3-6 luni.

Tine-te de planul tau!

Evita fluctuatiile in greutate, mananca sanatos si fa sport. In acest fel rezultatele interventiilor de remodelare corporala vor fi de lunga durata.