Section 2
Section 3
Section 4
Section 5
Section 6

Chirurgia Sanului

Printre cele mai solicitate intervetii la nivelul sanului sunt augmentarea mamara prin care se mareste volumul sanilor si liftingul mamar prin care se realizeaza ridicarea sanilor lasati si restabilirea fermitatii acestora.

Exista si alte tehnici menite sa refaca din punct de vedere estetic aceasta zona a corpului,  inclusiv in cazul barbatilor care pot apela la  ginecomastie, tehnica chirurgicala care consta in lipoabsorbtia sau excizia la nivelul glandei mamare.

Augmentare Mamara

Prin augmentarea mamară se refac forma și volumul sânilor după scăderea în greutate, după sarcină, din cauza trecerii timpului, se poate obține o formă mai rotunjită a sânilor ori se corectează asimetriile.

 

Lifting mamar

Mastopexia sau ridicarea sânilor este procedura estetică chirurgicală ce ajută la conturarea şi ridicarea sânilor lăsaţi, la restabilirea fermităţii acestora şi la corectarea poziţiei sânilor.

Reductia mamara

Armonia generală este redobândită, iar sânii mai puțin voluminoși și întineriți permit menținerea unui aspect tineresc al siluetei, pe care ni-l dorim atât de mult să îl păstrăm.

Mamoplastia de reducţie este intervenţia chirurgicală ce presupune rezolvarea problemelor cauzate de sânii plonjanţi şi excesiv de mari.

 

Lifting cu augmentare mamara

Operaţia de ridicare a sânilor cu implant se desfăşoară în 2 etape: iniţial se poziţionează areola (ridicare), se introduc în sâni implantele de silicon (umplere), iar la final se îndepărtează surplusul de piele.

Ginecomastie

Ginecomastia reprezinta marirea in volum a sanului la barbat. Marirea in volum a tesutului glandular mamar, care la barbat este rudimentar, este produsa de un dezechilibru hormonal intre estrogeni si testosteron.

Chirurgia de ginecomastie constă în lipoabsorbţia sau excizia la nivelul glandei mamare.