Section 2
Section 3
Section 4
Section 5
Section 6
Section 7

Chirurgie corporala

Reintră în formă, bucură-te de un corp superb! Una dintre cele mai populare intervenții, vibrolipoaspiratia reduce grăsimea, făcând apoi ca formele corpului să aibă un aspect frumos.

Stilul de viață sănătos este principala armă împotriva grăsimii în exces, însă pentru situațiile complicate există cele mai noi tehnologii, așa cum este și vibrolipoaspirația.

Îți recapeți rapid încrederea de sine și ai toate motivele să aștepți cu nerăbdare să îți afizezi trupul, eliberat acum de povara saculeților de grăsime, în constume de baie sau în rochii mulate. Nu sta pe gânduri atunci când schimbarea pe care ți-o doreșți este în primul rând pentru tine!

Vibrolipoaspiratie

Vibrolipoaspiraţia este o tehnică inovativă ce foloseşte vibraţii produse de un flux de aer comprimat, care provoacă dislocarea grăsimii şi emulsionarea acesteia, devenind astfel mai uşor de absorbit de către canula fină introdusă. Inciziile nu necesită o dimensiune mai mare de 4-6 mm, iar pericolul urmelor inestetice postoperatorii este vizibil diminuat.

Chirurgie post-bariatrica

Chirurgia postbariatrica reprezinta ultimul pas pentru recapatarea formei dorite a corpului. Recomandata in special pacientilor care au slabit un numar semnificativ de kilograme,  chirurgia postbariatrica are numeroase beneficii atat de ordin fizic cat si psihic si emotional.

Operatiile de remodelare corporala redau confortul fizic la care pacientul viseaza, prin eliminarea excesului inestetic de piele rezultat dupa slabirea in greutate si prin refacerea conturului corporal.

Total body lifting

În cazul pacienților bariatrici aceasta este ultima bătălie, după lupta pe care au dus-o până atunci, o luptă prin care cei care au trecut, spun că merită pe deplin!

Atunci când te simți bine cu înfățișarea ta, cu noul tău corp, se vede, iar starea de bine își pune amprenta asupra a tot ceea ce facem și în toate sferele vieții noastre.

Liftingul corporal reface forma corpului şi elimină excesul inestetic de piele cauzat de pierderea masivă în greutate, ca urmare a unei diete mai drastice sau a unei intervenţii chirurgicale bariatrice.

Abdominoplastie

Corecția prin chirurgie estetică a excesului de piele și întărirea mușchilor abdominali este o solicitare frecventă și justificată, din dorința de obține o armonie la nivelul întregului corp afectat în urma sarcinii, a fluctuațiilor în greutate, înaintării în vârsta sau din cauze ereditare.

Abdominoplastia este metoda chirurgicală prin care se îndepărtează excesul de piele şi grăsime din regiunea mijlocie şi inferioară a abdomenului. Procedura poate ameliora semnificativ aspectul acestuia, deoarece elimină pielea încreţită, întăreşte muşchii abdominali şi aplatizeză abdomenul.

Lifting de coapse

Corecția prin chirurgie cosmetică a excesului de piele și grăsime de pe coapse este o cerere frecvent întâlnită după pierderea în greutate naturală sau ca urmare a unei operații bariatrice. Vor fi folosite diverse tehnici (liposucție, ridicări ale pielii) pentru a corecta acest aspect inestetic și pentru recâștigarea formelor naturale ale corpului.

Liftingul la nivelul coapselor se face cu scopul de a scăpa de pielea flască şi în exces, subţiind şi netezind totodată zona, fapt ce conferă trupului un aspect general îmbunătăţit. Intervenţia constă în ridicarea ţesuturilor de la nivelul coapselor, mai ales a zonelor posterioare şi interne şi înlăturarea excesului de tegument. În urma acestei intervenţii, rămâne o cicatrice în zona inghinală sau în şanţul subfesier.

Brahioplastie

Pentru ca brațele tale să arate ca în adolescență, brahioplastia poate fi raspunsul – intervenția prin care pielea în exces este eliminată, partea superioară a mâinilor tale își va recăpăta tonusul și fermitatea.

Intervenţia chirurgicală de lifting a braţelor presupune ridicarea şi excizia excesului tegumentar printr-o incizie în axilă, care, în unele cazuri, va fi asociată cu o alta, dispusă în axul longitudinal, pe faţa internă.