Lifting de coapse

Coapse frumos conturate pentru un plus de feminitate!

Zona coapselor este pentru femei importantă, aşadar depune toate
eforturile ca acestea să arate senzațional!

Prin liftingul de coapse zona este vizibil transformată, căpătând un aspect neted și subțire, contribuind în acest fel la o imagine îmbunătățită a întregului corp.

Poți de acum să te mândreşti cu formele tale perfect conturate și să îmbraci ceea ce îți place, zona coapselor care ţi-a dat bătăi de cap de foarte mulţi ani, poate deveni o adevărată armă de seducție în cazul multor femei.

Înarmează-te cu încredere și cu dorinta de a face o schimbare radicală de ordin estetic și optează pentru liftingul de coapse.

Alege schimbarea la care visezi!

Poți să scapi de complexele care te-au urmărit o viaţă întreagă, printr-o singură intervenție chirugicală!

Informează-te înainte să iei o decizie! Contactează-ne prin:

Lifting de coapse

Corecția prin chirurgie cosmetică a excesului de piele și grăsime de pe coapse este o cerere frecvent întâlnită după pierderea în greutate naturală sau ca urmare a unei operații bariatrice. Vor fi folosite diverse tehnici (liposucție, ridicări ale pielii) pentru a corecta acest aspect inestetic și pentru recâștigarea formelor naturale ale corpului.

Liftingul la nivelul coapselor se face cu scopul de a scăpa de pielea flască şi în exces, subţiind şi netezind totodată zona, fapt ce conferă trupului un aspect general îmbunătăţit. Intervenţia constă în ridicarea ţesuturilor de la nivelul coapselor, mai ales a zonelor posterioare şi interne şi înlăturarea excesului de tegument. În urma acestei intervenţii, rămâne o cicatrice în zona inghinală sau în şanţul subfesier.

Cui îi este recomandat lifting-ul de coapse?

Intervenţia este recomandată ambelor sexe, cu preponderenţă pacienţilor care prezintă o mare laxitate (lasare) tegumentară în regiunea internă a coapselor, dar şi pe feţele anterioare şi posterioare ale acestora. Rezultatele sunt cu atât mai bune cu cât laxitatea tegumentară este mai redusă.

Detaliile procesului chirurgical

Un pacient pregatit este un pacient informat.

Intervenţia durează aproximativ 2 – 4 ore, în funcţie de suprafaţă.

Operaţia necesită anestezie generală.

Imediat dupa operaţie, timp de aproximativ 1 săptămână, se urmează un tratament antibiotic, antiinflamator şi antialgic.

Recuperarea se face în aproximativ 12 – 14 zile, interval în care majoritatea firelor de sutură vor fi scoase.

Efortul fizic mai intens poate fi reluat dupa 5 – 6 săptămâni, însă 2 luni dupa intervenţie va fi necesară purtarea unui garment elastic. Totodată, sunt indicate şedinţe de masaj manual sau endermologic pentru a obţine rezultate cât mai uniforme.

Corectia chirurgicala prin intermediul lifting-ului coapselor depinde de: volumul de tegument şi ţesut adipos în exces; gradul de ptoză (lăsare) a ţesuturilor de susţinere şi gradul de elasticitate al pielii (incizia trebuie efectuată acolo unde ţesutul are capacitatea de a se contracta).

Pentru rezultate spectaculoase, liftingul coapselor poate fi asociat cu lifting-ul altor zone sau cu lipoaspiraţia sau vibro-lipoaspiraţia.