Vibrolipoaspiratie

Reintră în formă, bucură-te de un corp superb!

Una dintre cele mai populare intervenții, vibrolipoaspiratia reduce grăsimea,
făcând apoi ca formele corpului să aibă un aspect frumos.


Stilul de viață sănătos este principala armă împotriva grăsimii în exces, însă pentru situațiile complicate există cele mai noi tehnologii, aşa cum este şi vibrolipoaspirația.

Îți recapeți rapid încrederea de sine și ai toate motivele să aștepți cu nerăbdare să îți afișezi trupul, eliberat acum de povara saculeților de
grăsime, în constume de baie sau în rochii mulate.

Nu sta pe gânduri atunci când schimbarea pe care ți-o dorești este în
primul rând pentru tine!

Alege schimbarea la care visezi!

Poți să scapi de complexele care te-au urmărit o viaţă întreagă, printr-o singură intervenție chirugicală!

Informează-te înainte să iei o decizie! Contactează-ne prin:

Vibrolipoaspiratie

Vibrolipoaspiraţia este o tehnică inovativă ce foloseşte vibraţii produse de un flux de aer comprimat, care provoacă dislocarea grăsimii şi emulsionarea acesteia, devenind astfel mai uşor de absorbit de către canula fină introdusă. Inciziile nu necesită o dimensiune mai mare de 4-6 mm, iar pericolul urmelor inestetice postoperatorii este vizibil diminuat.

Scăderea în greutate este una dintre cele mai presante nevoi ale societăţii actuale, iar metodele disponibile pe piaţă sunt suficient de diversificate încât oricine poate să apeleze la un program de slăbit pe cont propriu sau asistat.

Vibrolipoaspiraţia este o tehnica relativ nouă, care se află însă în fruntea procedurilor eficiente de natura chirurgicală, ce vine să înlăture reţinerile cu privire la intervenţiile invazive de eliminare a grăsimii în exces, devenind o alternativă viabilă a liposucţiei clasice.

Cui îi este recomandată vibrolipoaspiraţia?

Datorită tehnologiei inovatoare, nu exista contraindicaţii legate de vârstă, ci doar de starea actuală de sănătate a pacientului.

Detaliile procesului chirurgical

Un pacient pregatit este un pacient informat.

Durata intervenției este de 1 până la 3 ore

Intervenția necesită anestezie generală.

Rezultatele sunt vizibile imediat, fiind consolidate în procent de 80-90% după prima lună postoperator, când dispare majoritatea edemului. La o lună post operator, circumferinţele zonelor operate fiind reduse.

Pentru a asigura confortul psihic şi fizic al pacienţilor, majoritatea clinicilor renumite oferă în pachetul de preţ şi spitalizarea de zi.

Activitățile intense pot fi practicate după doar 2 săptămâni.