Brahioplastie

Tonus si fermitate pentru brate frumoase!

Brațele sunt o zonă suficient de vizibilă încât să aibă nevoie de îngrijire temeinică si un aspect frumos.

Doar că, uneori excesul de piele nu poate fi ascuns uşor, iar această situație apare de regulă, odată cu înaintarea în vârstă, când tonusul muscular începe să scadă considerabil sau după o pierdere excesivă în greutate.

Atunci, o corecție a excesului de piele la nivelul brațelor, prin chirurgia estetică este soluția ideală.

Poți să te bucuri oricând de brațele tale suple și fine pe care de acum le vei putea scoate în evidenţă prin ținutele și accesoriile pe care alegi să le porți.

Fiecare schimbare pe care o faci, majoră sau mai puțin importantă, este pentru a te bucura de senzația grozavă că ai mai făcut ceva pentru tine!

Alege schimbarea la care visezi!

Poți să scapi de complexele care te-au urmărit o viaţă întreagă, printr-o singură intervenție chirugicală!

Informează-te înainte să iei o decizie! Contactează-ne prin:

Brahioplastie

Pentru ca brațele tale să arate ca în adolescență, brahioplastia poate fi raspunsul – intervenția prin care pielea în exces este eliminată, partea superioară a mâinilor tale își va recăpăta tonusul și fermitatea.

Intervenţia chirurgicală de lifting a braţelor presupune ridicarea şi excizia excesului tegumentar printr-o incizie în axilă, care, în unele cazuri, va fi asociată cu o alta, dispusă în axul longitudinal, pe faţa internă.

Cui îi este recomandat lifting-ul de braţe?

Procedura se recomandă ambelor sexe.

Detaliile procesului chirurgical

Un pacient pregatit este un pacient informat.

In mod normal, durata unei intervenții chirurgicale de brahioplastie este de 2 ore.

Operaţia necesită anestezie generală.

Mişcările braţelor pot fi reluate treptat, cu excepţia ridicării lor deasupra nivelului umerilor, mişcare ce va fi posibilă după 3– 4 săptămâni.

Este indicat ca pacientul care a suferit o astfel de intervenţie să urmeze sfaturile chirurgului şi să aibă alături un membru al familiei, pentru ajutor şi însoţire la controale. De obicei, activitatea se poate relua după 2-3 zile, dar se recomandă evitarea solicitării braţelor. Totodată, pacienta trebuie să se odihnească şi să evite ridicarea greutăţilor, aplecarea sau alte activităţi obositoare, ce pot provoca disconfort şi pot întârzia vindecarea.

Corecţia chirurgicală prin intermediul lifting-ului braţelor depinde de: volumul de tegument şi ţesut adipos în exces; gradul de ptoza (lăsare) a ţesuturilor de susţinere, gradul de elasticitate al pielii (incizia trebuie efectuată acolo unde ţesutul are capacitatea de a se contracta).

Pentru rezultate spectaculoase, brahioplastia (liftingul braţelor) poate fi combinată cu următoarele tipuri de proceduri chirurgicale: liftingul sânilor, reducţie mamară, abdominoplastie, liftingul coapselor, liftingul facial.