Abdominoplastie

Spune „da" pentru un abdomen plat și tonifiat!

Sau altfel spus alege abdominoplastia pentru a avea un abdomen mai suplu,
care și-a recăpătat fermitatea muschilor și are un aspect mai fin.

După ani în care te-ai luptat cu kilogramele și în cele din urmă ai învins, nu lăsa restul detaliilor să te țină departe de victoria finală.

Abdominoplastia este o operație estetică care are rolul de a-ți crește increderea în tine, și de a te face să conştientizezi toate calitățile pe care le ai!

Un abdomen plat, ferm şi armonios conturat este motivul pentru care vei renunța să îți ascunzi de acum înainte trupul în haine largi și în culori închise şi vei opta pentru ținute pe măsura ta.

Alege schimbarea la care visezi!

Poți să scapi de complexele care te-au urmărit o viaţă întreagă, printr-o singură intervenție chirugicală!

Informează-te înainte să iei o decizie! Contactează-ne prin:

Abdominoplastie

Corecția prin chirurgie estetică a excesului de piele și întărirea mușchilor abdominali este o solicitare frecventă și justificată, din dorința de obține o armonie la nivelul întregului corp afectat în urma sarcinii, a fluctuațiilor în greutate, înaintării în vârsta sau din cauze ereditare.

Abdominoplastia este metoda chirurgicală prin care se îndepărtează excesul de piele şi grăsime din regiunea mijlocie şi inferioară a abdomenului. Procedura poate ameliora semnificativ aspectul acestuia, deoarece elimină pielea încreţită, întăreşte muşchii abdominali şi aplatizeză abdomenul.

Cui îi este recomandată abdominoplastia?

Aceast gen de intervenţie estetică este indicată persoanelor cu obezitate, a căror elasticitate a pielii a scăzut, sau persoanelor care doresc să îndepărteze vergeturile şi cicatricile situate sub ombilic.

Abdominoplastia se adresează atât femeilor cât şi bărbaţilor care prezintă un surplus tegumentar însoţit de grăsime pe abdomen, ce nu pot fi îndepărtate prin dietă sau exerciţii fizice. În cazul femeilor, dacă se intenţionează o nouă sarcină, abdominoplastia nu este indicată, deoarece muşchii verticali ai abdomenului, refăcuţi în urma tratamentului, pot fi despărţiţi din nou în perioada gravidităţii.

Detaliile procesului chirurgical

Un pacient pregatit este un pacient informat.

Operaţia durează între 2 şi 4 ore.

Operaţia necesită anestezie generală.

În primele zile, abdomenul va fi umflat şi dureros, dar disconfortul iniţial va fi controlat cu medicaţie antialgică.

Scoaterea firelor se face la 7 – 14 zile postoperator, iar burtiera elastică se poartă timp de 4-6 săptămâni. Cicatricilor le este necesar aproximativ un an pentru vindecare completă. De obicei, activitatea se poate relua după 2-3 zile.

Complicaţiile specifice ce pot aparea postoperator sunt: reacţii alergice, hemoragii, infecţii, tromboze (astuparea unui vas sangvin cu un cheag de sânge). Sub atentă supraveghere medicală, acestea sunt controlabile şi nu prezintă un factor de risc major.

Pentru menţinerea îndelungată a rezultatelor obţinute, este important să se urmeze un regim dietetic recomandat de un medic nutriţionist şi să se practice exerciţii fizice cu regularitate. Se recomandă evitarea expunerii la soare timp de 1 an de la operaţie, pentru a nu se produce pigmentarea cicatricilor.