Total Body Lifting

Bucură-te de un corp așa cum ai visat!

Total Body Lifting este o procedură personalizată prin care scapi de pielea în exces după o pierdere considerabilă în greutate.

Te vei simți mai confortabil şi vei avea mai multă încredere în tine, datorită corpului tău mult mai suplu.

Pentru pacienţii care au slăbit un număr semnificativ de kilograme, prin procedura de remodelare corporală se va îndepărta excesul de piele și se vor redefini zonele care odată au depozitat surplusul de grăsime.

Pregăteşte-te să îți adori noul trup după intervenția de remodelare corporală. Îndrăzneşte să vezi dincolo de limitele pe care uneori ni le punem singuri.

Alege schimbarea la care visezi!

Poți să scapi de complexele care te-au urmărit o viaţă întreagă, printr-o singură intervenție chirugicală!

Informează-te înainte să iei o decizie! Contactează-ne prin:

Total Body Lifting

În cazul pacienților bariatrici aceasta este ultima bătălie, după lupta pe care au dus-o până atunci, o luptă prin care cei care au trecut, spun că merită pe deplin! Atunci când te simți bine cu înfățișarea ta, cu noul tău corp, se vede, iar starea de bine își pune amprenta asupra a tot ceea ce facem și în toate sferele vieții noastre.

Liftingul corporal reface forma corpului şi elimină excesul inestetic de piele cauzat de pierderea masivă în greutate, ca urmare a unei diete mai drastice sau a unei intervenţii chirurgicale bariatrice.

Cui îi este recomandat Total Body Lifting?

  • Pierderile masive în greutate, de peste 20 de kilograme, pot avea loc după diete mai drastice sau dupa intervenţii de chirurgie bariatrică. Excesul de piele (ţesut adipocutan ce apare ca şorţ/pliuri) este inestetic şi generează stari de disconfort pacienţilor, atât psihic cât şi fizic (eczeme, iritaţii, micoze).
  • După un astfel de proces de intervenţie bariatrică este necesară, în cele mai multe cazuri, corectarea uneia sau mai multor regiuni corporale, mai exact un lifting total pentru a readuce corpul la formele iniţiale.
  • Procedura de Body Lifting Total se recomandă doar după ce pacientul a ajuns la greutatea dorită. În cazul în care acesta va continua să slăbească, se va confrunta din nou cu apariţia excesului de piele în zonele care au fost afectate de grăsime. Body Liftingul acţionează direct în zonele în care slabirea după chirurgia bariatrică lasă urme vizibile: abdomen, coapse, braţe, sâni, etc.

Avantajele liftingului corporal total:

  • În primul rând, liftingul corporal reface forma corpului şi elimină acel exces inestetic de piele. Asta poate aduce un confort mai mare pacientului, poate îmbrăca anumite haine, se poate afişa la plajă fără a avea temerile de dinaintea operaţiilor bariatrice, scapă de 2-5 kg care reprezintă excesul de ţesut ce deformează silueta.
  • În al doilea rând, influenţează psihicul în mod pozitiv şi redă încrederea în sine, dă mai mult curaj celor care au suferit de stigmatul obezităţii.

Body Lifting-ul poate include următoarele zone de intervenţie:

  • Zona abdominală – la nivel local sau se poate extinde în jurul părţilor laterale şi spate
  • Fese – care pot fi lăsate, plate sau neuniforme
  • Zona inghinală – care poate să se deformeze în interiorul coapselor
  • Coapse – coapsa interior, exterior sau posterior sau circumferinţa coapsei

Body Liftingul Total nu este destinat eliminării excesului de grăsime, ci excesului de piele. Liposucţia este singura care poate elimina depunerile de grăsime în exces în cazul în care pielea are elasticitate bună şi se poate adapta în mod natural la noile contururi ale corpului. În cazurile în care elasticitatea pielii este slabă, poate fi recomandată o combinaţie de tehnici de liposucţie şi Body Lifting.

Detaliile procesului chirurgical

Un pacient pregatit este un pacient informat.

Operaţia durează între 2 şi 6 ore.

Operaţia necesită anestezie generală.

Intervenţia poate avea un efect permanent doar dacă persoana care apelează la ea va duce în continuare un stil de viaţă sănătos si face exerciţii fizice.

Operaţia de lifting corporal total nu este recomandată doar celor care au suferit de obezitate, ci şi femeilor care după naşteri au acumulat în greutate, care au rămas cu excese de piele în zona abdominală sau pe braţe şi au nevoie de abdominoplastie. Ele pot apela la acest tip de intervenţie pentru redarea formelor dinainte de naştere.

Menţinerea unei greutăţi constante este cheia pentru o formă armonioasă a corpului. Indiferent câte interventii chirurgicale realizăm, nu vom reuşi niciodată să facem un corp sa rămână la un anumit stadiu dacă nu avem grijă de el şi după aceste intervenţii.