Ginecomastie

Alege un bust ferm si masculin!

Uneori, imaginea masculinității este afectata de prezenta unor sâni prea mari, care nu sunt in concordanta cu restul corpului.

Prin operația de reducție mamara orice bărbat ale cărui glande mamare sunt prea dezvoltate, se poate bucura de un bust mai plat, ferm, care emana masculinitate. In acest caz, este recomandat un tratament chirurgical adecvat, pentru corectarea acestei zone si armonizarea întregului corp.

Pectoralii vor fi apoi frumos conturați si orice bărbat preocupat de felul in care arata va descoperi cate schimbări aduce o asemenea intervenție in viata sa.

Mizează pe calitățile tale si fii deschis la nou, aceasta intervenție to va ajuta sa redescoperi si site calități pe care le ai!

Alege schimbarea la care visezi!

Poți să scapi de complexele care te-au urmărit o viaţă întreagă, printr-o singură intervenție chirugicală!

Informează-te înainte să iei o decizie! Contactează-ne prin:

Ginecomastie

Chirurgia de ginecomastie constă în lipoabsorbţia sau excizia la nivelul glandei mamare.

Cui îi este recomandată chirurgia de ginecomastie?

Dezvoltarea excesivă a glandei mamare la bărbaţi poartă numele de ginecomastie şi este caracterizată prin excesul de piele şi hipertrofierea glandei mamare.

Ginecomastia afectează aproximativ 65% dintre băieţii cu vârsta sub 14 ani şi 50% dintre bărbaţii maturi. Schimbările hormonale, tratamentele medicamentoase neadecvate, obezitatea sau anumite cauze medicale pot cauza dereglarea mărimii bustului masculin, determinând nemulţumiri de ordin estetic.

Detaliile procesului chirurgical

Un pacient pregatit este un pacient informat.

In mod normal, durata unei intervenții chirurgicale de ginecomastie este de aproximativ de 60 minute.

Operaţia necesită anestezie generală.

Postoperator se recomandă evitarea extremelor termice şi efortul fizic, iar reluarea vieţii profesionale poate fi începută la o distanţă de o săptămână.

Firele se extrag în cazul lipoaspiraţiilor la aproximativ 5 – 7 zile după operaţie, iar în cazul mamoreducţiilor, în aproximativ 12 – 14 zile.

După operație este indicată purtarea unei veste elastice timp de minim 2 săptămâni zi şi noapte şi, ulterior, încă 2-3 săptămâni, doar noaptea.