Lifting mamar

Scapă de complexe, recâştigă-ți frumusețea sânilor!

Niciodată nu a fost mai usor să dai timpul înapoi sau să ştergi anumite etape din viața ta care îşi pun amprenta asupra formei naturale a sânilor.

Sânii tăi își pot recăpăta frumusețea și fermitatea de altădată, după pierderea în greutate, sarcină sau vârstă, cu ajutorul operației de
lifting mamar. Prin mastopexia sau ridicarea sânilor se obtin atât simetrie cât şi sâni bine proporţionati, dar şi un aspect mai atrăgător la nivelul bustului.
Intervenţia poate contribui la aspectul general al corpului, întinerindu-l datorită unui profil al sânului care devine mai tineresc și mai ridicat. Sânii se deformează și își pierd fermitatea odată cu vârstă, însă cu ajutorul liftingului mamar orice femeie poate recâştiga înapoi câțiva ani, afişând o silueta conturată şi tonifiată.

Atunci când simți nevoia unei schimbări care să contribuie la starea ta de bine și să îți crească încrederea în tine, priveşte-ţi cu atenţie sânii. Dacă şi-au pierdut forma și elasticitatea, liftingul mamar s-ar putea să fie răspunsul pe care îl cauţi.

Alege schimbarea la care visezi!

Poți să scapi de complexele care te-au urmărit o viaţă întreagă, printr-o singură intervenție chirugicală!

Informează-te înainte să iei o decizie! Contactează-ne prin:

Lifting mamar

Mastopexia sau ridicarea sânilor este procedura estetică chirurgicală ce ajută la conturarea şi ridicarea sânilor lăsaţi, la restabilirea fermităţii acestora şi la corectarea poziţiei sânilor.

Cui îi este recomandat lifting-ul mamar?

Pierderea elasticităţii pielii, efectele gravitaţiei, sarcina, alăptarea, procesul de îmbătrânire şi fluctuaţiile în greutate sunt toate modificări comune apărute în intervalul 20 – 40 de ani, atunci când sânii îşi pierd aspectul iniţial.

Lifting-ul mamar este o intervenţie frecvent întâlnită în rândul femeilor, deoarece conferă sânilor un aspect mai tânăr, pe care niciun exerciţiu fizic sau tratament medical nu îl poate produce.

Detaliile procesului chirurgical

Un pacient pregatit este un pacient informat.

In mod normal, durata unei intervenții chirurgicale de lifting mamara este de 2 ore.

Operaţia necesită anestezie generală.

Operaţia presupune o rearanjare a ţesutului mamar şi eliminarea excesului tegumentar, fapt ce determină fermitatea sânului prin strângerea pielii. Operaţia de ridicare a sânilor poate reduce şi dimensiunile areolei.

În primele 10 – 14 zile după operație, pacienta poate să aibă un anumit disconfort, care nu reprezintă neapărat durere.

În primele 10 – 14 zile după operaţie, nu este recomandat ca pacienta să doarmă pe burtă, să facă baie fierbinte, să se expună la soare sau solar ori să practice activităţi fizice epuizante.