Reductie mamara

Descoperă libertarea de a te misca cu uşurinţă!

Reducția mamară este intervenția care îți poate schimba viața.
Prin reducție mamară scapi de complexele care te-au urmărit toată viața și înveți în fiecare zi cât de important este să te poţi mişca în voie, fără dureri, fără teama de a fi privită altfel.

Pentru că sânii prea mari devin pentru multe femei o povară, există această opțiune. Operaţia de reducție mamară este intervenția estetică cu cel mai mare grad de satisfacție în rândul pacientelor.

Reducția mamară prin care se micşorează volumul sânilor este una dintre cele mai solicitate interveneții în chirurgia sânului, deoarce pacienta dobândeşte mai mult confort, poate scăpa de supărătoarele dureri de spate provocate de povara sânilor prea mari, facilitează practicarea unui sport și ajută la obţinerea unui aspect mai bine proporţionat al întregului corp.

Alege schimbarea la care visezi!

Poți să scapi de complexele care te-au urmărit o viaţă întreagă, printr-o singură intervenție chirugicală!

Informează-te înainte să iei o decizie! Contactează-ne prin:

Reductie mamara

Armonia generală este redobândită, iar sânii mai puțin voluminoși și întineriți permit menținerea unui aspect tineresc al siluetei, pe care ni-l dorim atât de mult să îl păstrăm.

Dacă și tu te numeri printre acele femei care își doresc să poarte o măsură normală la sutien, să îmbrace hainele pe care și le doresc și să se afișeze fără temeri în costum de baie, nu mai amâna această decizie. Fii și tu printre pacientele care spun că această intervenție le-a schimbat radical stilul de viață.

Mamoplastia de reducţie este intervenţia chirurgicală ce presupune rezolvarea problemelor cauzate de sânii plonjanţi şi excesiv de mari.

Cui îi este recomandată reducţia mamară?

Scopul operaţiei este de a reduce volumul şi greutatea sânilor prin îndepărtarea excesului de piele, grăsime şi ţesut glandular. Această intervenţie presupune, totodată, şi ridicarea sânului şi reducerea dimensiunilor areolei. În unele cazuri, excesul de grăsime poate fi îndepărtat şi prin liposucţie.

Dacă această problemă nu este înlăturată până la maturitate, poate deforma coloana vertebrală sau provoca dureri în momentul respiraţiei, o modificare în postura corpului, iritaţii şi chiar apariţia unei suprainfecţii bacteriene sau micotice la nivelul pielii.

Detaliile procesului chirurgical

Un pacient pregatit este un pacient informat.

In mod normal, durata unei intervenții chirurgicale de reductie mamara este de aproximativ 3 ore.

Operaţia necesită anestezie generală.

După intervenţie, fiecare parte a trunchiului va avea câte un tub de drenaj pentru prevenirea acumulării de sânge în zona operată. Timp de câteva zile, va fi necesară purtarea unor bandaje compresive, iar pentru câteva săptămâni, va urma purtarea unei brasiere cu rol de suport şi fixare.

Vindecarea completă necesită 6 – 12 luni.

Pe lângă complicaţiile generale care apar în urma unei intervenţii chirurgicale (reacţii alergice, hematom, infecţie, hemoragie), pot aparea şi complicaţii specifice acestui tip de operaţie: posibilitatea de alăptare poate fi afectată; sensibilitatea areolei poate fi pierdută parţial sau complet; poate apărea senzaţia de amorţire în zonele unde există cicatrici.

În vederea recuperarii, pacienta care a suferit o astfel de operaţie va urma un tratament antibiotic timp de câteva zile, iar în următoarele săptămâni este recomandată evitarea activităţilor fizice dificile. Totodată, este necesara evitarea expunerii la soare sau solar în primele 3 luni de la operaţie.