Atingerea unui contur corporal ideal este un proces continuu si personal pentru fiecare dintre noi. Cu toate ca forma ideala difera de la individ la individ, la fel cum difera si asteptarile sau efortul pe care poate sa il faca pentru a ajunge acolo unde si-a propus, in ceea ce priveste aspectul fizic, exista si cateva elemente comune. De regula, acestea se regasesc la capitolul parti ale corpului care au nevoie de o interventie rapida, iar altele au legatura cu increderea de sine, nemultumiri si alte preocupari din aceasta sfera. 

Zonele cu depozite de grasime nedorite, rezistente la dieta si sport reprezinta una dintre preocuparile comune ale pacientilor. Fie ca acestea sunt reprezentate de pachetelele din zona taliei ramase dupa sarcina sau de grasimea rezistenta de pe coapse care se incapataneaza sa dispara, este important de stiut ca de grasimea localizata este de cele mai multe ori dificil sa scapi pentru totdeauna. 

La ora actuala exista metode care se adreseaza depozitelor de grasime localitata, iar aceste metode sunt atat din sfera non-chirurgicala cat si cele deja cunoscute din zona chirurgiei estetice, asa cum este si vibrolipoaspiratia.
Chiar daca la prima vedere, orice pacient ar fi tentat sa aleaga o metoda non-chirurgicala, informarea corecta este primul pas spre o alegere inspirata. Procedurile non-chirugicale nu functioneaza de fiecare data si rezultatele difera pana la urma de la pacient la pacient. 

Ce tratament este mai potrivit 

Vibrolipoaspiratia este una dintre cele mai cautate proceduri cosmetice, avand foarte multe beneficii. Este o procedura chirugicala sigura, reduce permanent depozitele de grasime si redefineste conturul corporal. Pacientii care cauta sa scape de depozitele mari de grasime, cei care au incercat sa slabeasca prin dieta si sport, dar nu au ajuns la rezultatul dorit, pacientii care vor rezultate imediate si care sunt dispusi sa treaca printr-o perioada de recuperare, pot recurge la metoda chirugicala asa cum este vibrolipoasipratia. 

Pacientii care se confrunta cu zone mai mici acoperite cu grasime si vor sa evite si cel mai mic disconfort precum si o perioada obligatorie de recuperare, pot sa mizeze pe tratamentele non-chirurgicale pentru a scapa de depozitele de grasime, insa in acest caz rezultatele nu vor fi vizibile imediat.