Blefaroplastie

Un chip luminos, printr-o simpla intervenție!

Spune adio pungilor de sub ochi și cearcănelor cu ajutorul blefaroplastiei.

Acum poți să arăți chiar şi cu 15 ani mai tânără, iar fața să își recapete luminozitatea și prospeţimea, dacă alegi să faci o schimbare pentru starea ta de bine.

Un ten îngrijit arată vizibil mai tânăr şi mai proaspăt, iar prin blefaroplastie aceste probleme care adaugă ani în plus pe fața oricărei femei,sunt înlăturate.

Când îți dorești să te privești în oglindă și să te îndrăgostești de felul în care arăți, atunci una dintre opțiunile pe care le ai la dispoziție este această procedură eficientă de reîntinerire facială.

Alege schimbarea la care visezi!

Poți să scapi de complexele care te-au urmărit o viaţă întreagă, printr-o singură intervenție chirugicală!

Informează-te înainte să iei o decizie! Contactează-ne prin:

Blefaroplastie

Blefaroplastia este o procedură de reîntinerire facială prin intermediul căreia pot fi eliminate cearcănele şi pungile de sub ochi.

Trecerea anilor poate lăsa semne vizibile asupra chipului nostru, iar pielea îmbătrânită îşi trădează vârsta şi modul în care a fost îngrijită. Una dintre cele mai eficiente operaţii de reîntinerire facială este blefaroplastia, ce oferă o regresie de până la 10-15 ani.

Căderea pleoapelor este strict legată de pierderea din elasticitate a pielii şi slăbirea muşchilor, iar pungile de grăsime se datorează atracţiei gravitaţionale. Pentru a corecta aceste defecte se îndepărtează pielea în exces, iar la nevoie şi grasimea suplimentară.

Cui îi este recomandată blefaroplastia?

Blefaroplastia este indicată la aproape orice vârstă, dar preponderent se adresează persoanelor cu vârste peste 35 de ani. Acest tip de intervenţie poate fi realizat şi de persoanele tinere pentru remodelarea aspectului congenital al pleoapelor sau pentru îndepărtarea cearcănelor sau pungilor inestetice.

Detaliile procesului chirurgical

Un pacient pregatit este un pacient informat.

Procesul durează aproximativ 60 de minute.

În prima zi va fi recomandată nesolicitarea ochilor, iar pentru cel puţin două săptămâni activităţile fizice intense sunt de evitat.

Vindecarea completă după intervenţie are loc în aproximativ o săptămână, timp în care se îndepărtează şi firele de sutură. Pleoapa va putea căpăta o culoare diferită şi riscă să se umfle uşor, însă nu există posibilitatea de a afecta vederea.

Este nevoie de anestezie generală cu sedare intravenoasă. Această metodă adoarme pacientul, însă îl scuteste de disconfortul dat de intubaţia orotraheală.

Pentru “pungile” de sub ochi este necesară doar intervenţia de îndepărtare a excesului de grăsime, printr-o incizie în partea internă a pleoapei. Intervenţia este una de scurtă durată (20 minute) şi nu necesită folosirea firelor.

În situaţia în care există un exces de grăsime şi de piele, este nevoie de o intervenţie transcutanată, prin intermediul căreia se realizează o incizie sub gene, prelungită la colţul ochiului. Grăsimea se îndepărtează sau rearanjează, muschiul se suturează, iar pielea în exces este înlăturată.