Augmentarea buzelor cu acid hialuronic

Augmentarea buzelor cu acid hialuronic

Augmentarea buzelor cu acid hialuronic

Procedura estetică de mărire a buzelor cu acid hialuronic este una foarte căutată, simplă şi lipsită de complicaţii. Intervenţia reconturează buzele şi le oferă un plus de volum.

De cele mai multe ori, începând cu vârsta de 30 de ani apare problema pierderii volumului facial în zona centrală a feței și bărbiei, din cauza scăderii producției de colagen și acid hialuronic și a scăderii stratului de grăsime subdermic.

Produsele utilizate în injectarea cu acid hialuronic au proprietăți higroscopice și proprietăți vascoelastice. Proprietățile higroscopice conferă tegumentului capacitatea de a menține apă și reprezintă garantul nivelului înalt de hidratare a pielii, în timp ce proprietățile vascoelastice contribuie la absorbția șocurilor, acționând precum “căramizi” ale țesutului, ce furnizează capacitatea superioară de umplere.

Alege schimbarea la care visezi!

Poți să scapi de complexele care te-au urmărit o viaţă întreagă, printr-o singură intervenție chirugicală!

Informează-te înainte să iei o decizie! Contactează-ne prin:

Augmentarea buzelor cu acid hialuronic

Filler-ele cu Acid Hialuronic sunt recomandate pentru a netezi ridurile și liniile fine, pentru a crea buze mai accentuate și a reda volumul și conturul facial.

Una dintre îngrijorările principale atunci când apelăm la tratamente injectabile de umplere este aceea de a nu arăta overfilled. Realizate însă de un specialist, în dozele corecte, în punctele potrivite și la intervalele recomandate, tratamentele de injectare cu acid hialuronic pot avea un aspect natural.

Este bine de ştiut:

  • Intervenţia este pregătită prin aplicarea unor creme anestezice, în funcţie de toleranţa pacienţilor la durere.
  • Postinjectare, pacienţii îşi pot relua activităţile obişnuite, edemul dispărând complet în 24 – 48 ore.
  • Efectele obţinute sunt strict dependente de cantitatea de produs injectat, dar nu se recomandă introducerea unei cantităţi mai mari de 1,5 – 2ml într-o singură şedinţă, datorită riscului de migrare a substanţei şi edemului mare post-injectare.
  • Rezultatele se menţin aproximativ 6 luni, în funcţie de particularităţile organismului şi de tipul de produs injectat.

Detaliile procedurii

Un pacient pregatit este un pacient informat.

Nu se recomandă introducerea unei cantităţi mai mari de 1,5 – 2ml într-o singură şedinţă, datorită riscului de migrare a substanţei şi edemului mare post-injectare.

Intervenția este pregătită prin aplicarea unor creme anestezice, în funcţie de toleranţa pacienţilor la durere.

Postinjectare, pacienţii îşi pot relua activităţile obişnuite, edemul dispărând complet în 24 – 48 ore.

Rezultatele se mențin aproximativ 6 luni, în funcţie de particularitățile organismului şi de tipul de produs injectat.