Augmentarea pometilor

Augmentarea pometilor

Zona pometilor este cea mai importanta parte a fetei din punct de vedere estetic, deoarece ea ofera fermitate si sustinere.

Desi criteriile de frumusete pot fi diferite de la un popor la altul, un lucru it au in comun: toate culturile omenirii asociaza frumusetea si tineretea cu pometi proeminenti, ascendenti si bine conturati!

Pometii sunt primii afectati odata cu trecerea anilor, cele mai multe persoane suferind o resorbtie osoasa astfel incat toate structurile de deasupra acestora tind sa migreze in jos catre linia mandibulara, creandu-se aspectul de “obraji cazuti”.

Dezvoltarea tehnicilor chirurgicale permite remontarea pometilor prin intermediul acidului hialuronic. Acesta are un efect spectaculos, obtinandu-se imediat o ridicare a obrajilor, diminuarea santurilor nasale si a cearcanelor si un aspect vizibilintinerit cu 5-10 ani.

Alege schimbarea la care visezi!

Poți să scapi de complexele care te-au urmărit o viaţă întreagă, printr-o singură intervenție chirugicală!

Informează-te înainte să iei o decizie! Contactează-ne prin:

Augmentarea pometilor

Zona pomeţilor este cea mai importantă parte a feţei din punct de vedere estetic, deoarece ea oferă fermitate şi susţinere. Deşi criteriile de frumuseţe pot fi diferite de la un popor la altul, un lucru îl au în comun: toate culturile omenirii asociază frumuseţea şi tinereţea cu pometi proeminenţi, ascendenţi şi bine conturaţi!

Pomeţii sunt primii afectaţi odată cu trecerea anilor, cele mai multe persoane suferind o resorbţie osoasă, astfel încât toate structurile de deasupra acestora tind să migreze în jos către linia mandibulară, creându-se aspectul de “obraji căzuţi”.

Dezvoltarea tehnicilor chirurgicale permite remontarea pomeţilor, prin intermediul acidului hialuronic. Acesta are un efect spectaculos, obţinându-se imediat o ridicare a obrajilor, diminuarea şanţurilor nasale şi a cearcănelor şi un aspect vizibil întinerit cu 5-10 ani.

Detaliile procedurii

Un pacient pregatit este un pacient informat.

O ședință durează maxim o oră, nefiind o procedură dureroasă, iar rezultatele estetice sunt vizibile imediat după injectare. 

Intervenția este pregătită prin aplicarea unor creme anestezice, în funcţie de toleranţa pacienţilor la durere.

Este un tratament nesolicitant, deoarece nu necesită repaus, dupa operaţie pacienţii putând să-şi reia activităţile cotidiene.

Tratamentul de umplere dermică îşi păstrează efectul în funcţie de vârstă, zona injectată, cantitatea de acid hialuronic injectată, calitatea pielii. Frecventa injectărilor se stabileşte ţinând cont de caracteristicile fiecărei paciente, însă, în general, a doua injectare se face după 9-12 luni de la prima, iar de la a doua injectare, intervalul liber poate creşte si până la un an.