Atat femeile cat si barbatii au numeroase motive pentru care se decid sa apeleze la o operatie de remodelare corporala. De la proaspetele mamici pana la cei care reusesc sa slabeasca spectaculos, toata lumea se poate bucura de rezultatele exceptionale ale unei astfel de operatii de remodelare corporala.

Iata cinci detalii extrem de importante despre aceasta interventie de remodelare corporala pe care poate pana acum nu le-ai aflat. La final, sper ca decizia de a opta pentru o astfel de operatie va fi mai usor de luat.

Remodelarea corporala inseamna mai mult decat sa slabesti
Remodelarea corporala este mai mult decat a-ti atinge obiectivul: acela de a fi slab/slaba. Remodelarea corporala inseamna sculptarea corpului astfel incat acesta sa ajunga la formele initiale, iar tu sa te simti in pielea ta mai bine ca niciodata. Atat femeile, cat si barbatii recurg la aceasta procedura. Aproape orice zona a corpului poate fi supusa remodelarii de la abdomen, la brate, sani, coapse si asa mai departe.
Conturul armonios al corpului se realizeaza prin combinarea unor proceduri chirurgicale de care are nevoie pacientul, precum abdominoplastie si augmentare mamara, prin care se urmareste obtinerea unei modelari frumoase a corpului. In cele mai multe cazuri, pentru a obtine aspectul de trup sculptat, este necesara indepartarea excesului de piele si distrugerea celulelor de grasime.
Desi multe persoane se refera la body lifting ca la o procedura de slabire, aceasta este mai mult decat atat.

Conturul corporal se face diferit la barbati fata de femei
Procedura de remodelare corporala este diferita la barbati fata de cea la femei, pentru ca zonele care au nevoie de interventie difera in functie de sex. Spre exemplu, in cele mai multe cazuri, in ceea ce priveste femeile, remodelarea corporala se face pentru imbunatatirea aspectului sanilor, pentru sculptarea coapselor si subtierea abdomenului. Barbatii au nevoie de alte interventii pentru ca in cazul lor grasimea este distribuita diferit. In cazul barbatilor, procedura presupune reductie mamara, subtierea zonei taliei si sculptarea abdomenului.

Remodelarea corporala are efecte asupra psihicului
Pe langa transformarile la nivel fizic care se observa imediat dupa procedura de body lifting, multi pacienti nu realizeaza ca se vor produce si unele schimbari la nivel psihic. Dupa aceasta interventie, imaginea corporala se schimba radical. Starile emotionale de dupa operatie pot ajuta la o mai buna recuperare, intr-un timp mai scurt. Sfatul meu pentru fiecare pacient care urmeaza sa fie supus unei interventii de remodelare corporala este sa se pregateasca cat mai bine din punct de vedere mental inainte de aceasta schimbare majora din viata sa. Avand o stare emotionala buna inca de la inceput, recuperarea fizica si psihica va fi mai rapida.

Poti face remodelare corporala la orice varsta
Nu exista limita de varsta in ceea ce priveste operatia de remodelare corporala si nici alte contra indicatii. Este important ca atunci cand te decizi sa faci aceasta interventie sa te asiguri ca ai o stare de sanatate buna, ca greutatea ti s-a stabilizat si ai renuntat la fumat, daca era cazul.

Fiecare se recupereaza diferit
Dupa operatia de remodelare corporala perioada de recuperare difera de la o persoana la alta. Pentru ca procedura este diferita la fiecare pacient, planificarea, operatia in sine si etapele de recuperare variaza in timp. Este posibil ca unii pacienti sa aiba nevoie de o perioada inainte de operatie pentru a atinge greutatea ideala si vor avea nevoie, apoi, de o perioada mai mare de recuperare. Altii in schimb se pot recupera in cateva saptamani de la interventie.

Daca te-ai decis sa faci operatia de BODY LIFTING te astept la o consultatie. Vom stabili impreuna care sunt procedurile de care ai nevoie si care sunt pasii urmatori pe care ii ai de facut pentru interventie si pentru a atinge obiectivul pe care ti l-ai propus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *