1. O singura procedura pentru corectarea mai multor zone

In cadrul unei singure proceduri de remodelare corporala se pot corecta mai multe zone ale corpului. Atunci cand remodelarea corporala este solicitata de un pacient care a slabit un numar considerabil de kilograme si exista exces de piele in mai multe zone, atunci procedura de acest tip este un avantaj.

  1. O stare de confort mult imbunatatit

Atunci cand nu mai exista pielea in exces, corpul arata mai ferm si se simte mai bune. Din acest moment, exercitiile simple precum mersul sau sariturile sunt mai usoare si mai putin dureroase.

  1. Zonele cu probleme sunt in sfarsit imbunatatite

Nicio alta metoda nu functioneaza mai eficient pentru a scapa de pielea in exces decat operatia de remodelare corporala. Zonele cu probleme cum ar fi cea de sub bratele superioare sau abdomenul pot fi imbunatatite printr-un lifting la nivelul bratelor sau prin operatia de abdominoplastie.

  1. O procedura sigura

Printre primele intrebari pe care le primesc de la pacienti se numara si aceasta: cat de sigura este interventia? Operatia de remodelare corporala este o interventie sigura care se face de foarte mult timp. Mai mult, stiinta a avansat, la fel si tehnicile de realizare care se imbunatatesc permanent. La fel ca in cazul oricarei operatii, exista riscuri. In timpul unui consult, veti primi toate informatiile de care aveti nevoie pentru a va putea da seama daca operatia de remodelare corporala vi se potriveste.

  1. Rezultatele sunt pe termen lung

Rezultatele unei interventii de remodelare corporala sunt pe termen lung. Pacientii care urmeaza un stil de viata sanatos si tin cont de recomandarile doctorului care a realizat operatia se vor putea bucura de rezultate pe viata.

  1. Creste stima de sine

Multe persoane care slabesc un numar mare de kilograme incep sa devina constienti de aspectul lor fizic. Pielea lasata poate fi stanjenitoare si este un motiv serios ca cineva sa renunte sa se afiseze in costum de baie sau in anumite tinute vestimentare. Toti pacientii care au apelat la operatia de remodelare corpolara spun cum imediat au inceput sa se placa pe ei insisi si sa isi afiseze cu mandrie corpul frumos conturat, in urma slabirii.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *