Viata fiecaruia dintre noi se deruleaza, de cele mai multe ori, contra cronometru, incat este aproape imposibil sa mai gasim timp pentru noi insine.

Pentru multi insa perioada Sarbatorilor si sezonul rece este acel moment din an cand lucrurile se mai linistesc si viata trepidanta se domoleste. Daca ti-a propus sa faci acum ceva pentru tine tocmai ca sa stralucesti de Sarbatori sau te-ai hotarat in sfarsit sa faci pasul decisiv pentru o schimbare, acum este momentul.

Perioada Sarbatorilor de iarna este perfecta pentru o operatie estetica si pentru procedurile minim-invazive cu efect imediat. Iata de de!

Interventii minim-invazive inainte de Sarbatori

Procedurile non-chirurgicale sunt printre cele mai populare in aceasta perioada a anului. Acestea reprezinta o solutie grozava pentru cele care isi doresc sa arate cat mai bine, fresh si sa straluceasca pur si simplu la petrecerile care se anunta pe finalul anului si desigur, sa arate cat mai bine in fotografiile postate apoi pe retelele de socializare.

Putin vomul in buze sau in pometi, stergerea cearcanelor de sub ochi si a liniilor fine si alte mici corecturi sunt optiunile cele mai cerute de paciente, acum. Aceste proceduri pot fi facute si doar cu cateva zile inainte de evenimentele la care vei lua parte.

Operatiile estetice in sezonul rece

Pentru multi, Sarbatorile de iarna inseama si o binemeritata vacanta. Cei care isi doresc o operatie estetica pot profita de timpul liber de acum. Fie care este vorba de o interventie la nivelul fetei, a sanilor sau intr-o alta zona, aceste interventii necesita destul de mult timp pentru recuperare, care poate fi de la cateva saptamani la cateva luni.

Pacientii se pot confrunta cu dureri, stari de disconfort si iarna este momentul ideal in care pot sta in casa pentru a avea mai multa grija de ei si a se recupera cat mai usor. In unele cazuri, este necesara purtarea imbracamintei de compresie, care pe perioada iernii, poate fi mult mai usor ascunsa sub hainele groase.

Si astfel, facand acum aceste interventii, pana la inceputul verii, cei mai multi pacienti se recupereaza complet si sunt gata sa se expuna in costum de baie, la plaja.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *