Redarea conturului corporal prin operatii post-bariatrice are multe beneficii pentru pacientii care au dus o lupta grea si complicata din cauza excesului de kilograme. Odata luata decizia de a apela la interventiile post bariatrice prin care se corecteaza conturul corporal, pacientul sau pacienta in cauza trebuie sa stie ca viata sa se va schimba definitiv odata ce primele rezultate devin vizibile. Beneficiile chirurgiei bariatrice sunt atat din punct de vedere estetic (resimtindu-se la nivelul mai multor zone prin interventii specifice), dar si la nivel psihic.

Cu siguranta unul dintre cele mai mari castiguri pe care operatia de remodelare corporala il aduce este motivatia pacientului, care odata ce a obtinut corpul la care a visat atat de mult timp, va depune tot efortul pentru a-si pastra noua imagine, mentinandu-se astfel si la greutatea corporala la care se simt confortabil.

Citeste si: 6 beneficii ale operatiei de remodelare corporala

Sentimentul placut de implinire si satisfactie atunci cand se priveste in oglinda, odata ce si excesul tegumentar a fost inlaturat, va modifica rapid comportamentul pacientului. Acesta isi va schimba stilul de viata, regimul alimentar, va constientiza pericolele care l-ar putea face sa se reintoarca in timp, in cea mai neagra perioada a vietii sale – iar in aceste conditii mentinerea la o greutate normala va fi mai usoara si pericolul de recidiva dispare complet.

Scopul final al chirurgiei post-bariatrice este de a reda increderea in sine a pacientului si de a-l face sa renasca practic, de aceasta data cu mai multa energie si cu o mai mare pofta de viata, impiedicand-l sa mai revina la dimensiunile pe care le-a avut inainte!

Citeste si: Remodelarea corporala dupa interventia bariatrica. Raspunsurile pe care toti pacientii bariatrici le cauta

Acum ca ai aflat mai multe despre beneficiile remodelarii corporale si consideri ca o astfel de interventie ti-ar schimba viata, nu ezita sa ma contactezi.  Te astept, cu drag, sa stam de vorba si sa iti ofer toate informatiile de care ai nevoie pentru a-ti recastiga corpul la care visezi de atat de mult timp.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *