Exces de grasime pe abdomen: care sunt riscurile la care te supui

Femeile sunt mai predispuse la acumulearea de kilograme pe coapse si solduri, dar in acelasi timp pot fi predispuse si la cresterea nivelului de grasime pe abdomen, ceea ce se poate intampla desigur si in cazul barbatilor.

Când talia devine tot mai groasa si ajunge sa depaseasca circumferinta soldurilor,  creste riscul aparitiei unor afeciuni si complicatii cum ar fi bolile de inima, diabet, trigliceride crescute si hipertensiune arteriala.

Acest “bagaj de grasime” din jurul abdomenului este greu de suportat si carat pentru fiecare persoana care sufera din aceasta cauza, dar in acelasi timp, pune si sanatatea in pericol.

Vorbim in acest caz de grasimea viscerala, extrem de periculoasa, pentru ca este localizata in jurul organelor carora le afecteaza, desigur, buna functionare. Grasimea localizata sub piele este grasimea subcutanata si se poate instala in orice regiune a corpului. Atunci cand nivelul de grasime viscerala este mare, creste riscul aparitiei unor boli precum cele de inima sau sindromul metabolic. Asadar, constientizarea existentei acestei probleme si gestionarea ei sunt extrem de importante.

De ce este atat de greu sa scapi de grasimea abdomninala

Pentru multe persoane este greu sa mai scape de grasimea de pe abdomen odata ce aceasta s-a instalat. Acumularea grasimii abdominale poate fi determinata de o serie de factori, precum:

Pentru a scapa de surplusul de grasime care iti pune in pericol sanatatea poti apela la o dieta sanatoasa si la sport. In cazul in care lucrurile nu se pot remedia astfel, chirurgia estetica moderna vine cu o solutie inovatoare: VIBROLIPOASPIRATIA – o procedura recomandata celor care nu reusesc sa slabeasca cu ajutorul planurilor alimentare si sportului, precum si persoanelor ocupate, asa cum sunt proaspetele mamici, de exemplu, care vor sa isi recapete formele si increderea in propriul corp cu ajutorul unei interventii simple, dar extrem de eficienta.

CONTACT:

Email: contact@silvia.openweb.ro, Telefon/WhatsApp 0722 392 382, mesaje private pe Facebook&Instagram.

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu DISTRIBUIE . 

Dacă vrei să fii mereu la curent cu ceea ce postez, te invit:

Să dai LIKE paginii de Facebook Dr. Silvia Stanculescu

Să mă urmărești pe INSTAGRAM @drsilviastanculescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *