Top 5 intrebari despre augmentarea mamara

Pentru a fi o buna candidata pentru operatia de augmentare mamara, pacienta trebuie sa aiba o stare de sanatate buna si sa stie ca implanturile mamare o vor ajuta sa isi imbunatateasca aspectul fizic.  In niciun caz, o femeie nu ar trebui sa isi puna implanturi doar pentru a face pe placul cuiva, cum ar fi sotul sau partenerul de viata sau crezand ca astfel ar putea rezolva anumite probleme cu care se confrunta.

Cui se adreseaza operatia de augmentare mamara?

Operatia de augmentare mamara se adreseaza acelor femei care isi doresc de o perioada indelungata de timp sa aiba sani mai mari sau isi imbunatateasca forma corpului, sa se simta mai bine cand poarta o rochie ori atunci cand adopta un anumit stil vestimentar. Operatia se mai adreseaza femeilor dupa sarcina si alaptare care au suferit schimbari semnificative la nivelul sanilor, atat in ceea ce priveste marimea, forma si aspectul acestora.

Contrar unor idei preconcepute, multe dintre femeile care recurg la interventia de augmentare mamara sunt femei cu vieti obisnuite, cu joburi si preocupari normale.

Ce marime sa aleg pentru implanturile mamare?

Aceasta este una dintre primele intrebari ale pacientelor. Marimea implaturilor depinde de numerosi factori,  inclusiv asteptarile pe care fiecare le are in legatura cu aspectul sau fizic. La fel cum un sutien sau un tricou sta diferit de la o persoana la alta, asa si implanturile, chiar daca au aceeasi marime, vor arata complet diferit de la o pacienta la alta. In timpul consultatiei se alege mariea potrivita a implantului si pozitionare acestuia, la fiecare pacienta individual.

Cine nu ar trebui sa faca o augmentare mamara?

O femeie nu ar trebui sa faca augmentare mamara pentru a face pe plac partenerului de viata sau pentru a salva o relatie, aflata in impas. Implanturile mamare sunt pentru a-i creste stima de sine, pentru a o face pe femeie sa se simta bine in pielea ei.

Sanii lasati se pot ridica cu ajutorul implanturilor mamare?

Majoritatea sanilor se vor ridica putin cu ajutorul implanturilor, insa gradul la care acest lucru se intampla este variabil si depinde in mare masura de caracteristicile individuale, elasticitatea pielii si marimea implanturilor care urmeaza sa fie puse.

Implanturile mamare trebuie inlocuite la fiecare 10 ani?

Implanturile mamare nu trebuie inlocuite dupa 10 ani sau dupa o anumita perioada de timp. Acesta este unul dintre cele mai raspandite mituri despre implanturile mamare.

CONTACT:

Email: contact@silvia.openweb.ro, Telefon/WhatsApp 0722 392 382, mesaje private pe Facebook&Instagram.

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu DISTRIBUIE . 

Dacă vrei să fii mereu la curent cu ceea ce postez, te invit:

Să dai LIKE paginii de Facebook Dr. Silvia Stanculescu

Să mă urmărești pe INSTAGRAM @drsilviastanculescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *