4 moduri surprinzatoare in care augmentarea mamara imbunatateste forma corpului

Increzatoare din cap pana in picioare, asa devine fiecare pacienta care recurge la o operatie estetica. Pentru ca, pana la urma, acesta este scopul final al oricarei interventii de acest fel.

Augmentarea mamara este acel tip de procedura estetica menita nu doar sa mareasca sanii, dar in acelasi timp, are rolul de a contribui la un aspect general vizibil imbunatatit si la o stare de spirit excelenta.

Pacientele ajung sa fie realmente uimite de modul in care augmentarea mamara le transforma si modifica in bine aspectul intregului corp. Iata cum augmentarea mamara isi pune amprenta asupra corpului uni femei,  in functie de forma acestuia

Sanii mai mari fac talia sa arate mai mica

Pentru femeile cu umeri lati sau cu partea superioara a corpului aproape “patrata” ca forma, cresterea marimii sanilor poate crea iluzia unei talii mai mici si mai frumos conturate, in mod natural.  Augmentarea mamara nu doar face sanii sa arate mai bine, dar imbunatateste si proportiile corpului adaugand volum in zona pieptului.

Implanturilele mamare fac un corp atletic sa para feminin

Este nevoie doar de putin volum pentru a da nastere unor forme curbate si sexy, astfel incat implanturile mamare sa nu interfereze in niciun fel cu stilul tau de viata.  Atunci cand alegi forma si marimea corecte vei putea sa desfasori aceleasi activitati si in acelasi timp sa te bucuri de mai multa incredere in tine.

Augmentarea mamara apropie sanii departati

Unele femei care au sani mici isi doresc ca sanii sa fie apropiati pentru a nu fi nevoie sa poarte sutiene sau bustiere care sa mascheze golul mare din zona bustului. Augmentarea mamara adauga un volum frumos si un decolteu sexy, fara sa arate nenatural.

Marirea sanilor adauga curbe fara a da senzatia de kilograme in plus

Multe dintre femeile slabe isi doresc o silueta clepsidra, dar nu vor sa para ca ar avea kilograme in plus, atunci cand nu este cazul. Alegerea unei marimi corecte ajuta la obtinerea acestui rezultat, adaugand volum doar acolo unde trebuie.

Sanii simetrici fac corpul sa arate bine proportionat

Corectarea asimetriei sanilor nu are efect doar asupra bustului. Formele echilibrate si egale fac si restul proportiilor corpului sa para simetrice. Acest lucru se poate realiza atat cu ajutorul implanturilor, dar si prin eliminarea excesului de tesut, in cazul sanilor mari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *