Sunt multe motive care le determina pe femei sa apeleze la augmentarea mamara. Unele dintre pacientele care vin in cabinet doresc sa isi recapete forma sanilor pe care o aveau inainte de sarcina, altele au sani foarte mici si isi doresc volum, pentru unele asimetria sanilor este o reala problema. Alte femei insa isi doresc sani mai mari si atat.

Toate aceste femei au un lucru in comun: isi doresc sa aiba un corp bine proportionat, inainte de orice!

Indiferent de motivul care sta la baza alegerii, o femeie va sti ca augmentarea mamara nu imbunatateste doar aspectul fizic, ci si increderea de sine.

Multe femei incep sa se simta mai puternice, mai stapane pe ele, atunci cand fac o schimbare de look, iar in aceasta ecuatie implanturilele mamare au un efect cu adevarat puternic. Sanii frumos conturati pot schimba in bine viata unei femei!

Dupa operatia de augmentare mamara, majoritatea pacientelor observa imbunatatiri semnificative ale obiceiurilor, increderii si perspectivei generale asupra vieții.

Augmentarea mamara imbunatateste stima de sine

Pacientele care aleg aceasta procedura au nevoie sa isi rezolve o problema care are legatura cu felul in care arata, nu cu stima de sine. Multe dintre pacientele care vin pentru implanturi mamare nu au o problema cu stima de sine, insa traiesc cu ideea potrivit careia corpul lor este incomplet sau nu arata asa cum ar trebui. Si chiar daca viata lor nu depinde neaparat de felul in care arata o anumita parte a corpului lor, totusi nu sunt multumite de faptul ca o anumita zona a corpului, in acest caz vorbim despre sani, nu arata asa cum si-ar dori.

Este de asemenea important ca pacientele sa inteleaga ca augmentarea mamara poate creste stima de sine, dar doar daca vor cantari cu atentie beneficiile acestei proceduri si au asteptari realiste.

Pentru fiecare femeie insa operatia de augmentare mamara poate fi o experienta frumoasa incheiata cu un rezultat excelent.