Augmentarea mamara continua sa fie una dintre cele mai populare operatii estetice. Redobandirea formelor de altadata sau cautarea solutiilor de a se mentine mereu tinere si feminine, le determina pe multe paciente sa isi doreasca sani perfecti.

Femeile nemultumite de forma, marimea si volumul sanilor apeleaza la chirurgia estetica. Si bine fac! Prin intermediul celor mai inovatoare tehnici si solutii chirurgicale vor obtine sanii pe care si-i doresc.

Exista chiar si trenduri, atunci cand vorbim de forma sau marimea implanturilor mamare. Doua dintre aceste tendinte continua sa se afle in topul preferintelor pacientelor.

Less is more

Din ce in ce mai multe femei renunta la ideea de a avea sani mari, preferand in schimb sani bine conturati, o ajustare subtila care sa le complimenteze intreaga infatisare. Sanii bine proportionati vor arata mai natural, permitandu-le in acelasi timp femeilor sa isi pastreze obiceiurile si stilul de viata. In plus, transformarea nu va fi una socanta pentru cei din jur.

Sani tineresti cu lifting si implanturi

Sanii cu aspect tineresc sunt doriti de multe femei, fiind considerati chiar un detaliu senzual si feminin de neegalat. Pentru a da aceasta nota tinereasca sanului, in cele mai multe cazuri, este necesar liftingul mamar. Si tot mai multe paciente opteaza inclusiv pentru aceasta procedura pentru a ajunge la rezultatul mult visat.

Combinarea celor doua proceduri intr-o singura interventie – liftingul mamar si augmentarea mamara, reprezinta secretul pentru a obtine sanii cu aspect tineresc, frumos conturati.