Sarcina, pierderile in greutate si in special procesul natural de imbatranire sunt principalele cauze care duc la pierderea fermitatii sanilor si la aspectul lasat al acestora. Pentru multe femei, acest fel de schimbari au un impact mare asupra stimei de sine si modului in care incep deodata sa se perceapa pe ele insele. Liftingul mamar este modul prin care un chirurg plastician vine in intampinarea acestei probleme.

Liftingul mamar va reda aspectul tanar al sanilor si este cea mai buna metoda prin care o femeie isi va recapata rapid increderea de sine. Inainte de a lua decizia pentru a face operatia de lifting mamar, sunt cateva intrebari pe care ar trebui sa si le puna.

Planuiesti sa mai ai copii?

Sarcina afecteaza rezultatele unui lifting mamar realizat inainte de a ramane insarcinata si va face ca sanii sa se lase din nou. Din acest motiv, este de regula recomandat sa faci aceasta interventie odata ce ai decis ca nu vei mai face alti copii. Un alt motiv poate fi acela ca, in anumite cazuri, ce-i drept destul de rare, liftingul mamar poate afecta alaptarea.

Esti multumita de marimea sanilor?

Liftingul mamar este deseori confundat cu augmentarea mamara. Spre deosebire de augmentare insa, liftingul mamar are rolul de a da un aspect intinerit sanilor si de a le imbunatati clar aspectul, fara sa infuenteze in vreun fel marimea sanilor.

Esti pregatita pentru o augmentare mamara daca aceasta interventie este necesara?

In functie de varsta si felul in care arata sanii, este posibil sa fie necesara augmentarea mamara inainte de liftingul mamar. Acesta este o intrebare asupra careia va trebui sa reflectezi destul de mult avand in vedere faptul ca implanturile trebuie sa fie schimbate dupa un anumit interval de timp. Este foarte importanta aici si discutia din urma unei consultatii. Sunt multe femei care isi doresc ca sanii lor sa isi recapete aspectul intinerit si fermitatea, dar in acelasi timp simt si ca acestia nu mai au volumul de altadata. O astfel de pacienta va fi intotdeauna o buna candidata pentru lifting mamar si augmentare.

Care este parerea ta despre cicatrici?

La fel ca orice operatie estetica, liftingul mamar va lasa si cicatrici. In functie de marimea si forma sanilor, aceste cicatrici vor fi vizibile, desi un chirurg plastician experimentat va face tot posibilul ca acestea sa fie cat mai putin vizibile.

Esti pregatita pentru operatie?

Pentru a putea face o operatie de lifting mamar, este nevoie sa ai o stare buna de sanatate si o greutate stabila. Fluctuatiile in greutate afecteaza rezultatele pe termen lung ale liftingului mamar. Pentru a fi o buna candidata pentru aceasta interventie nu trebuie sa ai afectiuni precum boli de inima, afectiuni renale sau diabet care nu este tinut sub control si trebuie sa renunti la fumat, daca este cazul.

CONTACT:

Email: contact@silvia.openweb.ro, Telefon/WhatsApp 0722 392 382, mesaje private pe Facebook&Instagram.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *