Augmentarea mamara: cum pastrezi discretia asupra interventiei

Sunt multe femei care recurg la operatia de augmentare mamara si sunt nerabdatoare apoi sa isi expuna noile forme.  Alte paciente, in schimb, prefera sa pastreze discretia cu privire la interventia de marire a bustului.  Daca si tu faci parte din aceasta categorie, urmatoarele recomandari vor fi cu siguranta utile si te vor ajuta sa faci din acest moment important unul care te priveste doar pe tine…si atat. Operatia de marire a sanilor este o decizie extrem de personala si depinde doar de tine ce lasi ca altii sa stie despre aceasta interventie prin care treci.

Cu toate ca augmentarea mamara inseamna o schimbare a aspectului fizic, este mai simplu decat iti imaginezi sa pastrezi secretul asupra interventiei chirurgicale. Este nevoie doar sa planifici totul foarte bine inainte si iata cum poti face acest lucru:

Programeaza pas cu pas etapele interventiei

Daca incerci sa pastrezi in totalitate discretia cu privire la operatia de augmentarea mamara, este necesar sa iti planifici totul strategic. Sezonul rece este momentul ideal pentru a face o interventie de acest fel pentru ca imediat dupa operatie vei purta haine groase, care iti vor masca noile forme. Dar nu este singurul moment in care poti trece cu discretie printr-o asemenea interventie. La fel de bine poti recurge la operatia de augmentarea mamara in perioadele din an in care sunt minivacante sau ai mai multe zile libere, sau poti pur si simplu sa iti iei un concediu pentru a trece fara stres prin interventia estetica dorita. Tine cont sa programezi totul in asa fel incat sa ai timp pentru operatie, recuperare si sa inchei tratamentul inainte de a te intoarce la munca.

Alege cu grija hainele pe care urmeaza sa le porti

Imediat dupa augmentarea mamara, ai grija cu ce te imbraci.  Un pulover mulat va atrage imediat atentia asurpa noului aspect al bustului tau. Alege in schimb bluze lejere, fara decolteu, din materiale fluide. Treptat iti poti schimba garderoba, in asa fel incat sa te simti cat mai confortabil si noile schimbari sa treaca neobservate.

Pregateste perioada de recuperare

Perioada de recuperare este importanta si inainte de operatie poti face aprovizionarea necesara, astfel incat sa nu mai ai nevoie de ajutor imediat dupa operatie. Asigura-te ca in aceasta perioada nu va fi necesar sa te mai intalnesti cu cunoscutii  si ca nici nu ai programate intalniri la un timp prea scurt dupa interventie.

Ai incredere in tine!

Cel mai important lucru pentru ca totul sa iasa conform planului este sa ai incredere in tine si sa te comporti cat mai natural!

CONTACT:

Email: contact@silvia.openweb.ro, Telefon/WhatsApp 0722 392 382, mesaje private pe Facebook&Instagram.

Mulțumesc că ai citit acest articol. Dacă informațiile ți se par utile, le poți împărtăși cu prietenii tăi cu un simplu DISTRIBUIE 

Dacă vrei să fii mereu la curent cu ceea ce postez, te invit:

Să dai LIKE paginii de Facebook Dr. Silvia Stanculescu

Să mă urmărești pe INSTAGRAM @drsilviastanculescu

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *